دستگیری زنی در چین که قصد قاچاق 202 پردازنده اینتل و 9 آیفون از طریق شکم مصنوعی خود را داشت!
طی سالیان گذشته خبرهای زیادی در مورد دستگیری قاچاقچیان متعددی به جرم اقدام برای قاچاق پردازنده یا گوشیهای مختلف را شنیده بودیم ولی خبری که در ادامه به آن میپردازیم شاید یکی از عجیبترین آنها باشد. زنی توسط گمرک چین دستگیر شده که از طریق جای دادن تعداد بسیار زیادی پردازنده و گوشی آیفون داخل شکم مصنوعی خود، قصد قاچاق آنها به داخل چین را داشته است.
بنابر اخباری که رسانه Mydrivers از چین منتشر کرده، یک زن چینی در اقدامی عجیب، شکمی مصنوعی را برای خود با استفاده از مصنوعات پلاستیکی طراحی کرده بوده تا خود را مانند بانوان حامله جلوه دهد. اما در واقع داخل شکم مصنوعی این زن تعداد قابل توجهی تراشه CPU و گوشی آیفون جای داده شده که از طریق اسکنر اشعه ایکس گمرک شناسایی شده است.
این رویداد در ایستگاه بازرسی گمرک بندر گونبی در ژوهای چین رخ داده که بین ماکائو و سرزمین اصلی چین قرار گرفته است. در این اتفاق مجرم ادعا کرد که او پنج ماهه باردار بوده است. با این حال آنطور احراز شده که شکم او برای مدت بارداری ادعایی بیش از حد بزرگ جلوه کرده و مأموران گمرک متوجه شدهاند که نحوه راه رفتن او به هیچ عنوان به بانویی با شرایط وی شبیه نبوده و همین مورد موجب تشکیک فراوان به وضعیت واقعی جسمی این زن شده است.
در ادامه ماموران گمرک پس از بازرسی دقیق متوجه شدند که این زن از نوار چسب برای بسته بندی و پنهان کردن کالاهای قاچاق در زیر شکم مصنوعی خود استفاده کرده است. در هر صورت، پس از مشخص شدن ماجرا، زن مانع نزدیک شدن مأموران به خود میکند و هنگامی که از او درخواست میشود تا از زیر گیت اشعه ایکس عبور کند، داستان لو رفته و همه چیز مشخص میشود.
بنابر اعلام مقامات گمرک ژوهای، از شکم مصنوعی این زن تعداد 202 پردازنده اینتل از نسل دوازدهم Alder Lake کشف شده که همگی در گروه پرچمداران بازار بودهاند. همچنین تعداد 9 عدد گوشی آیفون که مدل آنها اعلام نشده نیز در بخشهای دیگری از شکم جعلی این زن کشف شدهاند.
جالب است بدانید که این اولین بار نیست که قاچاقچیان سختافزار چینی اقدام به استفاده از این روش برای قاچاق پردازنده به کشورشان میکنند. چند ماه پیش نیز مردی در یکی از گذرگاههای گمرک چین دستگیر شدن که اقدام به قاچاق 160 عدد پردازنده اینتل به داخل چین، با چسباندن آنها به بدن خود کرده بود. همچنین سال گذشته میلادی نیز مردی دستگیر شد که توسط یک قایق ماهیگیری و در شب هنگام اقدام کرده بود که تعداد 300 کارت گرافیک را به داخل سرزمین اصلی قاچاق کند.
نکته عجیبی که شاید تا به حال شما نیز متوجه آن شدهی باشید این است که تا به حال قاچاقچی حین قاچاق پردازندههای AMD به داخل خاک چین دستگیر نشده است. شاید بتوان گفت که شرایط واردات پردازندههای اینتل به داخل چین سختتر است یا قاچاقچیان چینی علاقه بیشتری به پردازندههای اینتل دارند و این CPUها در خاک چین مشتری بیشتری دارند.