هیچ محصولی یافت نشد.
هیچ محصولی یافت نشد.
پچ پنل patch panel
لیست قیمت و خرید انواع پچ پنل شبکه دی نت
قیمت پچ پنل
شبکههای بیسیم یا بیسیم مدتهاست که وجود داشتهاند، اما برای انجام بسیاری از کارها مانند سرعت بخشیدن به انتقال داده، همچنان به یک شبکه سیمی نیاز دارید. پچ پنل یکی از اولین تجهیزات مورد استفاده در پیاده سازی شبکه های کامپیوتری است. پچ پنل این قابلیت را دارد که مرکز داده یا اتاق سرور شما را سازماندهی کند.
البته این عنصر از تجهیزات شبکه passive یک عنصر کلیدی نیست، اما عدم وجود آن می تواند مشکلات زیادی را در مدیریت کابل و به طور کلی مدیریت شبکه ایجاد کند. از نظر ظاهری این محصول از دو قسمت اصلی تشکیل شده است. بخشی از قاب پچ پنل و قسمت بعدی کیست. پچ پنل بر اساس عوامل مختلفی طبقه بندی می شود. قیمت پچ پنل بسته به این عوامل متفاوت است.
پچ پنل شبکه
برنامه پچ پنل شبکه
پچ پنل یک قطعه سخت افزاری است که دارای تعدادی پورت برای اتصال کابل شبکه است. پچ پنل همانطور که از نامش پیداست یک پنل مستطیل شکل است که برای وصله (اتصال) استفاده می شود. اصولاً پچ پنل برای اتصال انتهای کابل شبکه و تجهیزاتی مانند روترها و سوئیچ ها استفاده می شود. این کار به گونه ای انجام می شود که کابل های LAN مستقیماً به تجهیزات وصل نشوند.
هنگام سیم کشی همیشه سوکت هایی وجود دارد که هنگام راه اندازی شبکه از آنها استفاده نمی شود اما با اضافه شدن کاربر ممکن است لازم باشد که از طریق این جک ها وارد مدار شبکه شود. اینجاست که پچ پنل به کار می آید. پچ پنل ها روی دیوار یا داخل قفسه نصب می شوند. مطمئن شوید که پچ پنل ها و کابل های سیگنال با استاندارد کابل شبکه مطابقت دارند. در غیر این صورت، عملکرد سیگنال به دلیل عدم رعایت استانداردها کمتر خواهد بود.
قیمت پچ پنل شبکه نیز با توجه به استانداردها متفاوت است. زیرا فرآیند و ساختار تولید پچ پنل با استانداردهای مختلف متفاوت است.
فرآیند کار پچ پنل شبکه
دسته بندی پچ پنل شبکه
پچ پنل ها بر اساس قابلیت هایی که دارند به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. به عنوان مثال بر اساس تعداد پورت ها تا کنون 12، 16، 24، 32، 36، 48 و 96 پچ پنل پورت در بازار عرضه شده است. پچ پنل 24 پورت یکی از پرفروش ترین انواع پچ پنل می باشد. در کنار آن یک پچ پنل 48 پورت قرار دارد که با تعداد پورت های بالای خود می تواند به شما در مدیریت تعداد زیادی کاربر کمک کند.
هنگام خرید پچ پنل باید به اندازه شبکه خود توجه کنید. اگر یک شبکه بزرگ با تعداد کاربر زیاد دارید، باید یک پچ پنل با پورت های بالاتر بخرید، اما اگر شبکه کوچک و با حساسیت کمتری دارید، انتخاب راحت تر است.
از نظر استاندارد
پچ پنل شبکه با توجه به استاندارد کیستون هایش به Cat6a، Cat6، Cat5e و Cat7 تقسیم می شود. کابل های پچ پنل Cat5e بیشترین سازگاری را با کابل های Cat5e دارند. از طرفی برای کابل های Cat6 بهتر است از پچ پنل شبکه Cat6 استفاده کنید. در هنگام خرید تجهیزات نیز باید در نظر داشته باشید که قیمت پچ پنل cat6 و پچ پنل cat5e متفاوت است. البته در رده های مختلف تفاوت قیمت وجود دارد.
دلیل سازگاری دسته ها سرعت انتقال داده و پهنای باند کابل و پشتیبانی کیستون از این سرعت است یا خیر. به عنوان مثال، اگر از کابل Cat7 استفاده شود اما پچ پنل یک شبکه Cat6a باشد، داده ها با سرعت خاصی به استاندارد Cat6a منتقل می شوند. به همین دلیل بهتر است برای مثال برای کابل Cat7 از همان پچ پنل Cat7 استفاده کنید.
مقاومت در برابر نویز
نوع دیگری از طبقه بندی پچ پانل بر اساس مقاومت پوسته آن در برابر نویز و اختلالات الکترومغناطیسی است. به عنوان مثال، پچ پنل SFTP برای کابل های SFTP و پچ کورد مناسب است. این نوع کابل ها دارای فویل و محافظ در اطراف سیم های خود هستند. از طرفی ما از پچ پنل UTP برای کابل های UTP و پچ کورد استفاده می کنیم. کابل های UTP فاقد فویل یا محافظ در ساختار خود هستند.
هنگام خرید پچ پنل شبکه باید همان استانداردها و فاکتورهایی را در نظر بگیرید که تعداد پورت ها و شرکت سازنده آن است. نکته قابل توجه دیگر در هنگام خرید، ماژولار بودن پچ پنل است. این بدان معنی است که در یک پچ پنل مدولار p است
شما می توانید کیستون را تغییر دهید و نیازی به تغییر کل پچ پنل ندارید.
پچ پنل شبکه بخرید
برندهای سازنده شبکه پچ پنل
هر برند پچ پنل هایی با ویژگی های منحصر به فرد تولید و به بازار عرضه می کند. بسته به نیاز و بودجه خود می توانید هر یک از پچ پنل ها را از برندهایی مانند Amp، Legrand و Negenz انتخاب کنید. پچ پنل لگراند در انواع UTP و SFTP تولید و در کارتن های سفید و قرمز به فروش می رسد. این پچ پنل ها به دلیل کیفیت بالای خود شناخته می شوند. شما می توانید پچ پنل این برند را با 24 پورت و استانداردهای Cat6 و Cat6a تهیه کنید.
پچ پنل نکسن نیز در دو نوع UTP و SFTP طراحی شده است. پچ فریم های پنل نکسن در این دو نوع یکسان هستند. ضمنا Nexen Keystone استفاده شده در این پچ پنل از نوع قفل شونده بوده و نصب آن نیازی به کلید ندارد. هنگام خرید پچ پنل با برند Nexen، به خاطر داشته باشید که فقط در استانداردهای Cat5e و Cat6 به فروش می رسد.
پچ پنل مناسب را انتخاب و خریداری کنید
با توجه به انواع طبقه بندی پچ پنل، سرعت و پهنای باند یکی از مهم ترین روش های طبقه بندی پچ پنل است. دانستن بهتر این استانداردها انتخاب پچ پنل مناسب برای شبکه را برای شما آسان تر می کند. در ادامه به بررسی دقیق انواع پچ پنل بر اساس این طبقه بندی می پردازیم.
قیمت پچ پنل Cat5e
پچ پنل Cat5e یک نسخه ارتقا یافته از نسل پنجم است. این پچ پنل همانطور که از نامش پیداست برای شبکه هایی با کابل Cat5e استفاده می شود. این کابل ها اطلاعات را با سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه و پهنای باند 100 مگاهرتز انتقال می دهند. در مقایسه با پچ پنل ها، قیمت پچ پنل Cat5e معقول تر است زیرا از سرعت کمتری نسبت به انواع دیگر پشتیبانی می کند.
چ-پنل- cat5e
پچ پنل Cat5e بخرید
پچ پنل Cat5e از نظر تعداد پورت، سازنده و داشتن یا نداشتن فویل و شیلد به انواع مختلفی تقسیم می شود. این موضوع قیمت پچ پنل Cat5e را تغییر داد. شرکت هایی مانند D-Link، Gigant، Sant، Metaelectronics، Schneider Oktasi و Nexen در بازار پچ پنل شرکت دارند. پچ پنل Negence با استاندارد Cat5e یکی از این پچ هاست که تست Flock را پشت سر گذاشته است.
این محصول با یا بدون فویل و محافظ، به پچ پنل های UTP یا SFTP تقسیم می شود. پچ پنل های SFTP و UTP با 24 یا 48 پورت فروخته می شوند، اما پچ پنل های FTP فقط برای پچ پنل های 24 پورتی فروخته می شوند. نکته مهم هنگام خرید پچ پنل Cat5e سازگاری استاندارد کابل با استاندارد پچ پنل.
قیمت پچ پنل Cat6
پچ پنل Cat6 یکی از پرکاربردترین پچ پنل های موجود در بازار ایران می باشد. این پچ پنل نسل ششم این محصول بوده و با کابل های شبکه Cat6 سازگاری دارد. اساسا استفاده از تجهیزات استاندارد Cat6 در شبکه های متوسط با داده های نیمه حساس رایج. این پچ پنل از سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه و پهنای باند 250 مگاهرتز پشتیبانی می کند.
پچ پنل cat6
خرید پچ پنل Cat6
پچ پنل شبکه Cat6 از نظر تعداد پورت، سازنده و داشتن یا نداشتن فویل و شیلد دارای انواع مختلفی می باشد. این قیمت پچ پنل Cat6 را تغییر می دهد.
شرکت های D-Link، Gigant، Sant، Metaelectronics، Schneider Oktasi، Schneider Digi-Link، Legrand، Bug، Metaelectronics، Amp و Nexense در بازار پچ پنل Cat6 حضور دارند. در بین این برندها پچ پنل لگراند و پچ پنل نجنس از محبوب ترین ها هستند.
این محصول با یا بدون فویل و شیلد به دو دسته پچ پنل UTP و پچ پنل SFTP تقسیم می شود. پچ پنل های STP و UTP در 24 یا 48 پورت به فروش می رسند. نکته مهم هنگام خرید پچ پنل Cat6 سازگاری استاندارد کابل با استاندارد پچ پنل.
به طور کلی پچ پنل 24 پورت و پچ پنل 48 پورت در مقایسه با سایر محصولات این رده پرفروش ترین هستند. علاوه بر این، قیمت پچ پنل 24 پورت کمتر از نوع 48 پورت است. لیست قیمت پچ پنل Cat6 بر اساس برند، استاندارد و کیفیت ساخت متفاوت است. نتران با توجه به نیاز شبکه شما لیست قیمت مناسبی را به شما ارائه می دهد.
قیمت پچ پنل Cat6a
یکی از پیشرفته ترین پچ پنل ها پچ پنل Cat6a است. این پچ پنل پیشرفته ترین مدل نسل ششم یعنی پچ پنل می باشد
به پچ Cat6. این نوع پچ پنل شبکه با کابل شبکه Cat6a سازگار است. یعنی سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند 500 مگاهرتز را دنبال می کند.
پچ پنل شبکه Cat6a
پچ پنل Cat6a بخرید
پچ پنل Cat6a مانند پچ پنل نسل قبل از نظر تعداد پورت، سازنده و وجود یا عدم وجود فویل و شیلدینگ به انواع مختلفی تقسیم می شود که باعث قیمت پچ پنل Cat6a می شود. شرکت های دی لینک، لگراند و اشنایدر دیجی لینک در بازار فروش پچ پنل فعالیت می کنند. در بین این برندها پچ پنل لگراند یکی از محبوب ترین هاست.
این محصول با یا بدون فویل و شیلد به انواع UTP، STP یا پچ پنل تقسیم می شود. پچ پنل های STP، SFTP و UTP به عنوان پچ پنل های 24 پورت فروخته می شوند. یکی از مواردی که در خرید پچ پنل Cat6a باید به آن توجه کرد، سازگاری پچ پنل استاندارد با استاندارد سایر قطعات شبکه است.
قیمت و خرید پچ پنل Cat7
پچ پنل Cat7 هفتمین نسل از این تجهیزات غیرفعال است. این محصول از سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه و پهنای باند 600 مگاهرتز پشتیبانی می کند. این پچ پنل ممکن است برای شبکه های خونی مناسب نباشد، اما برای شبکه های حاوی داده های حساس بسیار مفید است.