یا بمانید و بسیار سخت کار کنید یا اخراج
در ادامه روند تغییرات بزرگ ایلان ماسک در توییتر، این رئیس جدید پرنده آبی به کارمندان شرکت طی ایمیلی اعلام کرده که یا باید بمانند و به سختی کار کنند، یا از این شرکت خارج شوند. این اتمام حجت، فردا، پنجشنبه را به عنوان موعد اولتیماتم به کارمندان توییتر اعلام کرده است.
توییتر 2.0 جای کارمندان سخت کوش و تواناست
بنابر گزارش ArsTechnica، ایلان ماسک در ایمیل ارسالی، پروژه جدید را توییتر 2.0 اعلام کرده و در بخشی از آن نوشته است:
در آینده، برای ساخت توییتر 2.0 و موفقیت در دنیایی که رقابتی فزاینده در آن وجود دارد، باید به شدت سختکوش باشیم. این به معنای کار کردن ساعتهای طولانی با شدت بالا است. تنها عملکرد استثنایی در این دوره است که منجر به کسب نمره قبولی خواهد شد.
جالب است که ماسک عنوان ایمیل ارسالی خود به کارمندان توییتر را «چنگالی در جاده» گذاشته که در فرهنگ اساطیری اصطلاحی برای نشان دادن موقعیتی سخت برای تصمیمگیری است که شخص باید از بین گزینههای موجود و در شرایطی بسیار مهم و حیاتی، گزینهی نهایی خود که آیندهاش را رقم خواهد زد انتخاب کند.
ماسک در بخش دیگری از ایمیل خود شمشیر را از رو بسته و خواسته که اگر کارمندی با شرایط جدید سازگار نیست، همین حالا درخواست جدایی خود را امضا کند:
اگر مطمئنید که میخواهید بخشی از پروژه توییتر جدید باشید، لطفاً روی لینک زیر «بله» کلیک کنید. هر کسی که تا فردا عصر ساعت 5 (به وقت Eastern Time) این کار را انجام نداده باشد، (نامهای با مضمون) سه ماه انفصال از خدمت دریافت خواهد کرد. هر تصمیمی بگیرید از شما برای موفقیت توییتر متشکریم.
این ایمیل که اواخر شب سه شنبه یا اوایل صبح چهارشنبه ارسال شد، ابتدا توسط واشنگتن پست و بعداً توسط CNN گزارش شده است. تصویری نیز از این ایمیل توسط دانی اوسالیوان، خبرنگار CNN در توییتر منتشر شد.
ماسک: توییتر «مهندسی محورتر» خواهد بود
در ایمیل ماسک آمده است که توییتر تحت مالکیت او «همچنین بسیار مهندسی محور خواهد بود:
طراحی و مدیریت محصول همچنان بسیار مهم است و به من گزارش میدهد، اما کسانی که توانایی بسیار بالایی در کدنویسی دارند، اکثریت تیم ما را تشکیل میدهند و بیشترین تاثیر را خواهند داشت. توییتر قلبش یک شرکت نرمافزار و سرور است، بنابراین فکر میکنم این (استراتژی) منطقی باشد.
ماسک پیش از این حدود نیمی از کارکنان توییتر (تقریباً 3700 کارمند) را اخراج کرده بود. در ادامه این تصمیم جنجالی، شکایاتی گروهی از سوی کارمندان توییتر مبنی بر نقض قوانین فدرال و ایالتی پیرامون عدم اجرای اصل اطلاع رسانی اخراج گروهی، دو ماه پیش از وقوع مطرح شد برخی از کارمندان یک شکایت دسته جمعی ارائه کردند.
در اقدام دیگری که میتواند ابعاد جدید وضعیت توییتر تحت مالکیت را نشان داده و اوضاع در یک دوره گذار رادیکالی توصیف کند نیز ماسک اعلام کرد که کارمندان دیگر مجاز به انجام دورکاری دلخواه نیستند و تصمیم مدیریت قبلی در این زمینه دیگر اهمیتی ندارد. توییتر همچنین عذر حدود 5000 پیمانکار خود را نیز خواسته است.
جالب است بدانید که ماسک تاب تحمل هیچ انتقادی از رفتارها و سیاستهای خود را نیز ندارد و برخی از کارمندانی را که توییتها یا پیامهای Slack در انتقاد از او ارسال میکردند را نیز اخراج کرده است.