نمایش قدرت دوربین مادون قرمز تلسکوپ فضایی وب با تصویری از کهکشان WLM
ناسا تصاویر جدیدی از اعماق کیهان با تلسکوپ فضایی جیمز وب به ثبت رسانده و دادههای علمی زیادی را در اختیار دانشمندان قرار داده است. آژانس فضایی آمریکا برای نشان دادن قدرت تلسکوپ وب در به تصویر کشیدن ستارههای کمنور و دوردست، تصویری مقایسهای منتشر کرده است.
تلسکوپ فضایی جیمز وب با ابزار رصد مادون سرخ خود توانسته باعث شگفتی ستارهشناسان و محققان در سراسر جهان شود. ناسا در وبسایت خود مقایسهای جذاب از تلسکوپ فضایی وب و تسلکوپ فضایی اسپیتزر را به نمایش گذاشته و قدرت دوربین مادون قرمز وب را به رخ کشیده است.
در همین رابطه بخوانید:
– شگفتی دانشمندان از کشف اولین ابرنواختر توسط تلسکوپ فضایی جیمز وب
– دو تلسکوپ، یک هدف؛ عکسهای هابل و جیمز وب چقدر متفاوتند؟
ناسا در وبسایت خود تصویری با جزئیات بالا از کهکشان کوتوله WLM را به نمایش گذاشته است. این کهکشان 3 میلیون سال نوری با کهکشان راه شیری فاصله دارد و در مقیاس کیهانی، به زمین نزدیک است. کریستن مک کویین از دانشگاه راتگرز و یکی از دانشمندان اصلی پروژه جیمز وب، کهکشان WLM را به دلیل تاثیر کمی که از دیگر کهکشانها گرفته، برای تست نظریههای تشکیل کهشکانها مناسب میداند.
منزوی بودن کهکشان WLM را باید خصیصه خوبی در نظر گرفت، زیرا در هم تنیده بودن و اثر دیگر کهکشانها بر روی هم، کار مطالعه آنها را دشوار کرده است. در تصویر منتشر شده از وب، ستارههایی با رنگها، ابعاد، دما و سن متفاوت قابل مشاهده هستند. ستارهها و کهکشانهایی نیز در پس زمینه و زمینه عکس قابل مشاهده هستند.
مک کویین میگوید حتی یک ناظر مجهز به امکان دریافت امواج فروسرخ که روی یکی از سیارات کهکشان WLM زندگی میکند نیز نمیتواند آنچه جیمز وب در این تصویر به ثبت رسانده را ببیند.