از زمان حضور ایلان ماسک ۸۰ درصد نیروی کار توییتر اخراج شده است
پس از ورود ایلان ماسک به توییتر، وی در جهت کاهش هزینههای جاری بلافاصله روند اخراج کارمندان و کارکنان این شرکت رسانه اجتماعی را آغاز کرد. اگرچه این کارآفرین موفق در آن زمان اعلام کرد که حداکثر ۵۰ درصد کارکنان را اخراج میکند، اما آمار نشان میدهد که اکنون بالغ بر ۸۰ درصد از نیروی کار فعال 7600 نفری توییتر از دست رفته و این شرکت تنها 550 نفر مهندس تماموقت در اختیار دارد.
بر اساس گزارشها و آمار منتشر شده در رابطه با وضعیت شرکت توییتر از زمان حضور ایلان ماسک، به نظر میرسد که تعداد کارمندان تمام فعال در این شرکت به ۱۳۰۰ نفر کاهش یافته است، این در حالی است که گفته میشود تعداد کارمندان تمام وقت این شرکت تنها 550 نفر تخمین زده میشود.
بر اساس این آمار میتوان گفت که از زمان حضور آقای ماسک بهعنوان مدیرعامل جدید توییتر در این شرکت، بیش از شش هزار نفر از کارمندان توییتر یعنی حدود ۸۰ درصد از نیروی کار آن اخراج شده یا به صورت داوطلبانه از این شرکت آمریکایی جدا شدهاند.
ایلان ماسک اواخر ماه اکتبر سال ۲۰۲۲ بود که مدیریت توییتر را به دست گرفت و تقریباً بلافاصله پس از حضور در این شرکت، روند اخراج کارکنان و کارمندان را آغاز کرد. به گفته وی، این کار برای جلوگیری از ضرر مالی و کاهش هزینههای جاری شرکت انجام شده و بهنوعی ضروری بوده است.
در همین رابطه بخوانید:
– اتمام حجت ایلان ماسک با کارمندان توییتر: یا بمانید و بسیار سخت کار کنید یا اخراج
البته این کارآفرین موفق و ثروتمندترین فرد جهان در آن زمان همچنین اعلام کرد که تنها ۵۰ درصد از کارکنان و کارمندان توییتر را اخراج خواهد کرد و مابقی افراد متخصص میتوانند به کار خود ادامه دهند.
تعدیل نیرو یا سونامی در توییتر؟
زمانی که ایلان ماسک به عنوان مدیرعامل جدید Twitter منتصب شد، این غول رسانه اجتماعی بالغ بر 7600 کارمند فعال و تمام وقت در اختیار داشت. با این حال، اکنون تعداد کارمندان توییتر به ۱۳۰۰ نفر رسیده و از این تعداد تنها 550 نفر بهعنوان مهندس تمام وقت در شرکت فعالیت دارد.
تعداد نیروهای بخش اعتماد و ایمنی که مسئول توصیههای مربوط به سیاست کسبوکار، طراحی و تغییرات محصول هستند نیز کاهش یافته چشمگیر داشته و اکنون به کمتر از 20 فرد شاغل تماموقت رسیده است.
یکی از دلایل اصلی ترک این شرکت توسط مهندسان و کارمندان، رویکرد سختگیرانه ایلان ماسک پس از حضور در توییتر است.
وی مدتی پس از شروع کار خود اعلام کرد که سیاست کار از خانه (کار از راه دور که توسط مدیرعامل پیشین توییتر یعنی جک دورسی برقرار شده بود) را برای همیشه کنار گذاشته و کارمندان نهتنها باید به صورت حضور کار کنند، بلکه ساعات کاری آنها نیز دستخوش تغییر شده و کمی افزایش یافته است.
در همین رابطه بخوانید:
– اتفاقات عجیب توییتر از زمان حضور ایلان ماسک ؛ مالک جدید توییتر چه کرد؟ [تماشا کنید]
– رسمی: ایلان ماسک از مدیریت توییتر کنار میرود
یکی از مهندسان سابق توییتر که خواست نامش فاش نشود، در مصاحبهای با خبرگزاری CNBC اعلام کرده است که خروج نیروی کار از توییتر باعث شده تا حفظ خدمات و ساخت ویژگیهای جدید برای این شرکت بهمراتب دشوارتر شود.
به گفته وی، کارمندان بخش نرمافزار این شرکت اکنون با عناصر و ویژگیهای بزرگی دستوپنجه نرم میکنند که فعال نگهداشتن آنها بسیار دشوار است، چرا که این کار به دانش پلتفرمها و زبانهای برنامهنویسی مختلف نیاز دارد.